کاشت ایمپلنت بدون جراحی (فلپ) و بدون درد
نوشته شده توسط : رعنا

در چه صورت در کاشت ایمپلنت دندان از روش بدون جراحی (بدون فلپ) استفاده میشود؟

امروزه کاشت ایمپلنت دندان به صورت گسترده انجام میشود و دائما پیشرفتهایی در تکنیکها و روشها و تجهیزات به کار گرفته شده در آن حاصل میشود. جراح ایمپلنت باید تصمیماتی بر اساس شرایط بیمار بگیرد تا بهترین درمان را برای او انجام دهد. هنگام برنامه ریزی درمانی، مقدار استخوان فک در محل کاشت ایمپلنت و کیفیت بافت نرم از جمله لثه اهمیت دارد. این موارد در تعیین تکنیک جراحی بسیار مهم است.

پس از این که در معاینه و عکسهای دهان کیفیت لثه و استخوان به خوبی مشخص شد، دندانپزشک مشخص میکند آیا تکنیک جراحی بدون فلپ برای بیمار بهتر است ( روش سوارخ کردن یا پانکچر لثه بدون این که نیاز به بریدن لثه باشد) یا روش فلپ که در آن لثه برش خورده و زبانه ای از لثه بالا زده میشود تا جراح به استخوان دسترسی پیدا  کند.

مزایای کاشت ایمپلنت با روش فلپ

هنگامی که بافت متصل کم باشد، روش فلپ به جراح امکان میدهد بافت لثه را تغییر موقعیت بدهد تا اتصال بیشتری بین لثه و دندان ایمپلنتی ایجاد کند و پاپیلای بین دندانی (بافت کوچک مثلثی شکل بین دندانها) در محل کاشت ایمپلنت بهبود یابد.

همچنین در این روش متخصص ایمپلنت دندان قادر است به وضوح موقعیت نهایی ایمپلنت را در ستیغ استخوان فک ببیند. اگر به دلیلی لازم باشد جراح استخوان را در حین جراحی ببیند (مثلا به دلیل نامشخص بودن پهنا یا ارتفاع ستیغ استخوان)، جراحی فلپ برای کاشت ایمپلنت دندان مطمئن تر است و نتایج آن بیشتر قابل پیش بینی می باشد.

از آنجایی که عمل جراحی با تکنیک جدید است،خونریزی بصورت بسیار محدود است.

نیاز به بخیه و سپس کشیدن بخیه نمی باشد.

برای افرادی که به درد و عمل جراحی حساس هستند،بسیار مناسب است.

طول درمان ایمپلنت بسیار کوتاه می شود.

موفقیت درمان بالایی در کاشت ایمپلنت دارد.

مراقبت ها و دوره نقاهت بسیار کمتری نسبت به روش های دیگر کاشت ایمپلنت دارد.

نیاز به مصرف آنتی بیوتیک زیاد پس از کاشت ایمپلنت نمی باشد

بیشتر بخوانید : بلیچینگ دندان

مزایای کاشت ایمپلنت با روش بدون فلپ

اما در روش بدون فلپ، بافت با ابزار مخصوصی سوراخ میشود تا سوراخ دسترسی به استخوان فراهم شود. مزیت این کار در این است که درد و ناراحتی پس از عمل به حداقل میرسد چرا که نیازی به بریدن بافت مخاطی وجود ندارد.

زمانی که بافت مخاطی بریده میشود، پروستاگلاندین و هیستامین در بدن آزاد میشود. آزاد سازی این ترکیبات شیمیایی منجر به درد و ورم پس از عمل میشود. بنابراین در صورتی که جراح ایمپلنت (متخصص ایمپلنت دندان)وضعیت ساختارهای محل کاشت ایمپلنت را مناسب ببیند، روش جراحی بدون فلپ را انتخاب میکند. یکی دیگر از مزیتهای این روش، عدم نیاز به بخیه پس از جایگذاری می باشد.

منبع :

https://www.orthodentist.ir/

https://www.orthoblog.ir/





:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
:: بازدید از این مطلب : 533
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 31 خرداد 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: